Algunes possibles activitats a fer

El MOLI D'EN SALA és una finca situada al terme de Monistrol de Calders en plena natura i, precisament, les principals activitats que s'hi poden fer estan relacionades amb la natura.

Disposa d'espais naturals per on corre l'aigua en plena llibertat. També es pot gaudir de dues basses-piscina, espai lúdic de gespa i una barqueta per passejar per les basses i banyar-se sota la responsabilitat dels que estan gaudint de la casa rural.

Les principals activitats són: el senderisme, les caminades i les passejades amb mountain-bike. També dintre un radi d'uns 5 km trobarem importants espais naturals com els Gorgs Blaus, el Dolmen del Pla de Trullàs, el Codro Barret, el Codro Bressol o bé el Parc del Serrat al mateix poble de Monistrol de Calders, que es troba a uns 2 km del Molí d'en Sala.

A uns 8 km trobem el castell de Granera; també trobem Mura i Talamanca, dos pobles que destaquen per la seva arquitectura i cases típiques.

El Molí d'en Sala està situat en un lloc on, si el temps acompaya i quan és la temporada, s'hi poden fer uns bons cistells de bolets amb rovellons, fredolics, llenegues, ....